ΠΑΙΔΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ 13 & 14 ΜΑΪΟΥ

Συνεχίζουμε! Το Σάββατο13 και την Κυριακή14 στις 8 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία του Καλαμπακίου με το Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών.
Σάββατο 13 Μαΐου στις 8 το απόγευμα, κεντρική πλατεία Καλαμπακίου.
Το 15ο Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών ανοίγει την αυλαία του υποδεχόμενο Συλλόγους με παιδικά και εφηβικά τμήματα από τον Άγιο Αθανάσιο, τον Μαυρόβατο, το Μοναστηράκι, τους Πύργους και τη Μικρόπολη. Την πρώτη βραδιά θα γίνει έναρξη με παρουσίαση – επίδειξη από τους μικρούς μαθητές του Αθλητικού Συλλόγου Tae kwon do Καλαμπακίου.
Κυριακή 14 Μαΐου στις 8 το απόγευμα κεντρική πλατεία Καλαμπακίου.
Τα παιδικά χορευτικά τμήματα των Συλλόγων από το Δοξάτο, το Μικροχώρι, το Καλαμπάκι, τον Ξηροπόταμο, την Προσοτσάνη και τη Φτελιά παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα αξιώσεων.
Την επιμέλεια της παρουσίασης του Φεστιβάλ έχει η χοροδιδάσκαλος του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου κυρία Βαρβάρα Παρασκευά. Το 15ο Φεστιβάλ είναι αφιερωμένο στο χορευτή του Συλλόγου μας Άρη Αλεξίου.
Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμακίου ευχαριστεί θερμά όλους τους Συλλόγους που συμμετέχουν, όλα τα παιδιά που χορεύουν, τους χοροδιδασκάλους τους που με τόσο μεράκι τους διδάσκουν παραδοσιακό χορό και μεταδίδουν την αγάπη για την παράδοση και τον πολιτισμό. Όλους επίσης τους εθελοντές του Συλλόγου μας που φροντίζουν για κάθε θεατή και αθέατη λεπτομέρεια ώστε να φιλοξενήσουμε τους φίλους του πολιτισμού.
Σας περιμένουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *