ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Θεωρώντας πως ο σύγχρονος πολιτισμός μπορεί να συνδυάσει την καινοτομία με την αναφορά στην τοπική ταυτότητα και την αλληλεπίδραση της με τόπους και χρόνους που δεν θα μπορούσαν να συνευρεθούν παρά μόνο μέσα από δράσεις πολιτισμού, με την πεποίθηση πως οι διάφορες μορφές τέχνης μπορούν να τροφοδοτήσουν η μία την άλλη και να παράγουν μια μοναδική ποικιλομορφία, σχεδιάζουμε την πολυθεματική εκδήλωση του Πολιτιστικού Μαΐου 2024 με γενικό τίτλο «ό,τι μας ενώνει».
Μεταξύ των δράσεων που προγραμματίζουμε είναι και η έκθεση φωτογραφίας με θέμα «ότι μας ενώνει» από ερασιτέχνες φωτογράφους της περιοχής της Δράμας σε συνεργασία με την φωτογραφική ομάδα Δράμας “Έφοδος”.
Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Καλαμπακίου προσκαλεί κάθε ερασιτέχνη φωτογράφο που επιθυμεί να συμμετέχει στην έκθεση φωτογραφίας να αποστείλει έως 2 φωτογραφίες σε καλή ανάλυση που αφορούν το θέμα στη διεύθυνση mpskalampaki@gmail.com έως τις 15 Απριλίου.
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχή μπορούν να απευθύνονται στο μέλος Δ.Σ. Σεραφείμ Κελετζή στο τηλέφωνο 6944180098.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *